De belangrijkste voordelen van revisie

Revisie houdt in dat de versleten energiecellen van uw huidige fietsaccu vervangen worden om de oorspronkelijke capaciteit of een hogere capaciteit te behalen.
De originele behuizing en doorgaans ook de elektronica van uw accu worden hergebruikt.


Prijsverschil met een nieuwe accu

Het hergebruiken van de onderdelen uit de originele accu leidt tot een grote kostenbesparing t.o.v. de aanschaf van een nieuwe accu. Het prijsverschil tussen revisie en nieuw kan wel oplopen tot 50% of meer. De behuizing en elektronica van uw huidige accu zijn na enkele jaren nog in goede conditie. De accu daarentegen heeft na 4-6 jaar het maximale aantal laadcycli doorlopen.


Zelf de batterij capaciteit bepalen

Verder biedt revisie de mogelijkheid om een hogere capaciteit te kiezen, lees vermogen, zonder dat daar een noemenswaardige kostenstijging tegenover staat. Bij de aanschaf van een nieuwe accu betaalt u vaak aanzienlijk meer voor een ‘upgrade’ naar een meer krachtiger accu. Bij revisie maakt het nauwelijks uit of er nu (krachtige) energiecellen in de behuizing gemonteerd moeten worden of de originele. Voor een kleine investering kunt u de actieradius van uw e-bike beduidend vergroten.


Krachtige energiecellen met hoge energiedichtheid

Een bijkomend voordeel van reviseren is dat de oude energiecellen vervangen kunnen worden door meer krachtige cellen van hogere kwaliteit, ook wel A-grade cellen genoemd. De kwaliteit van deze energiecellen heeft een grote impact op de capaciteit en ook levensduur van een fietsaccu. Voor u als eindgebruiker betekent dit een grotere actieradius en weer vele jaren fietsplezier.


Duurzame keuze, het milieu

Revisie betekent ook een duurzame keuze met het oog op het milieu. Hergebruiken van de oude onderdelen leidt tot een minder zware belasting van het milieu. E-Bike Battery Revision helpt u graag in het maken van de juiste keuze.

Dit zeggen onze klanten over ons

Jonathan
Juni 2019

Uitstekende service, ik had mijn accu binnen 10 dagen retour met 1 jaar garantie. Vooraf kreeg ik een uitvoerig testrapport.

Suus van Baar
Juli 2019

Direct bij het eerste telefonische contact met E-Bike Battery Revision een goed gevoel. De deskundigheid bij het beantwoorden van mijn vragen en de klantgerichte manier van meedenken. Na de revisie van mijn accu
kan ik weer optimaal gebruik maken van mijn E-bike.

Niko
Juli 2019

De reden dat ik mijn accu ter revisie bij E-Bike Battery Revision aanbood was de prijs en de correcte manier van afhandeling.

WANNEER REVISEREN

De actieradius van uw electrische fiets loopt terug.
Het wordt tijd om uw accu te laten testen of te laten reviseren.
Op onze info pagina WANNEER REVISEREN informeren wij E-BIKE BATTERY REVISION u over de oorzaak en gevolg.