Wij leveren alleen op het vasteland in Nederland en in geheel België. Via twee transportdiensten proberen wij u zoveel mogelijk bestellingen af te handelen om ook klanten te kunnen helpen die wat later bestellen of een spoedgeval hebben.
Bestellingen leveren wij binnen 48 uur muv feestdagen en weekeinden. Bestellingen die zijn geplaatst op Zaterdag en Zondag worden in alle gevallen op de maandag erop (muv feestdagen) behandeld en naar u opgegeven adres verstuurd.

Elke vertraging als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (storm, sneeuw, vertraging van de drager, ect …) worden niet beschouwd als een grond voor terugbetaling, deze gebeurtenissen buiten onze verantwoordelijkheid en onze inzet kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld. Sinds kort leveren wij geen trackcodes meer uit, wij voeren bij elke verzending uw opgegeven emailadres in, deze gebruikt onze vervoerder om u op de hoogte te stellen via live updates waar u pakket uithangt. Voer daarom het juiste emailadres in. Krijgt u geen email berichten binnen dan adviseren wij u om te kijken in uw spambox of reclamebox. Hoogst waarschijnlijk worden de updates gezien als spam. Deze service is gratis. U kunt bij ons niet zelf de aflevertijd bepalen. Wel kunt u bij E-Bike Battery Revision uw bestelling afhalen.

We doen er alles aan om onze deadlines te halen, maar in geval van problemen van laattijdige levering buiten onze controle, aarzel dan niet om ons te contacteren en ons iets te laten weten, zodat we onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van de vertraging.

Als u meerdere items heeft besteld, kan het zijn dat de levering word uitgevoerd in meerdere malen. Hierover informeren wij u hetzij via uw opgegeven e-mailadres of telefonisch.

Op het moment van de levering, controleer de staat van uw bestelde item. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het volgende telefoonnummer: +31 (0)85-0866900, zodat wij zo snel mogelijk voor een vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.

Revisie en/of test wordt uitgevoerd nadat uw betaling bij ons binnen is.

E-Bike Battery Revision kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor schade en of vervolgschade van de door ons gereviseerde accu(s).

Naam onderneming: E-Bike Battery Revision B.V.
Vestigingsadres: Neherkade 1854, 2521RJ ’s-Gravenhage
Telefoonnummer: +31 (0) 085 – 0866900
E-mailadres: info@ebike-battery-revision.com
Website: www.ebike-battery-revision.com
K.v.K: 75791463
BTW: NL 860398092B01
IBAN: NL31 RABO 0346 5017 33