E-Bike Battery Revision is een bedrijf wat zich richt op de revisie van, en handel in fietsaccu´s en handel in toebehoren.

E-Bike Battery Revision is ontstaan door de gerezen vraag in de markt naar een kundige- en betrouwbare partner op het gebied van revisie van accu´s voor E-bikes. De kennis en kunde bij E-Bike Battery Revision komt voort uit een decennia lange, meer dan 30 jaar, ervaring op het gebied van accu´s in de breedste zin.

E-Bike Battery Revision is een jong en deskundig bedrijf en werkt uitsluitend met geclassificeerde partijen met als uiteindelijke doel de consument van kundig advies en materiaal te voorzien.

Producten, afbeeldingen, logo´s en firma naam mogen onder geen enkele voorwaarde door derden gebruikt worden.

Aansprakelijkheid, garantie, voor de actualiteit van de website en de ter beschikking gestelde informatie kan niet gegarandeerd worden. Dit geldt tevens voor alle daaraan gekoppelde internet sites.
De uitgever designer, van de website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud daarvan. Tevens behoud de uitgever, designer, zich het recht voor om veranderingen aan te brengen.

Naam onderneming:
Vestigingsadres:

Telefoonnummer:
E-mailadres:
Website:
KvK-nummer:
BTW-nummer:
IBAN:

E-Bike Battery Revision B.V.
Neherkade 1854
2521RJ ’s-Gravenhage
+31 (0) 085 – 0866900
info@ebike-battery-revision.com
www.ebike-battery-revision.com
75791463
NL860204765B01
NL82 RABO 0344 5526 67